Begeleiding en advies

Plannen om te gaan (ver)bouwen? Taken Bouw begeleidt u graag bij uw bouw of verbouw.

Taken Bouw kan de volledige coördinatie en uitvoering op zich nemen, maar wanneer u de uitvoering graag zelf in handen wilt houden, kan Taken Bouw de coördinatie van uw bouw of verbouw op zich nemen.
Vaak komt er heel wat kijken bij een bouw of verbouw. Niet alleen de tekening en de handige mensen moeten er zijn, het is ook belangrijk om te zorgen voor onder andere een kloppende bouwtekening, zeker te weten dat de constructie veilig is, een planning te hebben, als ook eventueel benodigde vergunningen, de aanwezigheid van de juiste materialen op het juiste moment en in de juiste volgorde en, geheel niet onbelangrijk, er moet veilig gewerkt worden.

Ook wanneer u een idee of plan heeft waarbij u graag een advies wilt waar u van op aan kunt, kunt u bij Taken Bouw terecht.
Misschien zijn de plannen al concreet of misschien weet u juist nog helemaal niet wat de mogelijkheden zijn en heeft u alleen een aantal ideeën of wensen.
Door de jarenlange kennis en ervaring kan Taken Bouw u uitgebreid adviseren, waarbij Taken Bouw veel waarde hecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Taken Bouw denkt graag praktisch en oplossingsgericht, maar ziet het ook als een uitdaging om zo nodig buiten de gebruikelijke hokjes te denken.

U kunt erop rekenen dat u bij Taken Bouw een eerlijk, meedenkend en betrouwbaar advies krijgt.

Nieuwsgierig geworden naar wat Taken Bouw voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op voor oriënterend gesprek, adviesvraag of een vrijblijvende offerte.