Hang- en sluitwerk

Bij al het hang- en sluitwerk aan uw woning is het van groot belang dat uw hang,- en sluitwerk zowel van goede kwaliteit is, als ook inbraakwerend.
Uiteraard is dit voor u zelf erg belangrijk, u wilt immers uw woning met een gerust hart goed af kunnen sluiten en ook veilig achter kunnen laten als u er zelf niet bent.
Woninginbraak is een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring.

Uit onderzoek is gebleken dat gelegenheidsinbrekers woningen  die voldoen aan de eisen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen (PKVW) twee keer zo vaak links laten liggen als andere woningen.
Woningen met het PKVW hebben een aanzienlijk lagere kans op een geslaagde inbraak. De kans op een inbraak bij woningen die voldoen aan het PKVW neemt af met bijna 90%!

Steeds meer verzekeraars vinden het ook belangrijk dat de woning op de juiste manier van het juiste hang,-en sluitwerk is voorzien.  Bij een aantal verzekeringen kunt u korting op uw premie krijgen als u aantoont dat uw woning beveiligd is volgens het PKVW.
Alleen kiezen voor het juiste hang,- en sluitwerk is niet voldoende. Het op de juiste manieren aanbrengen is van net zo’n groot belang! Dit laatste wordt helaas nog wel eens onderschat.

Taken Bouw helpt u graag met uw keuze voor het juiste hang,- en sluitwerk en brengt dit zo nodig ook bij uw woning aan. Taken Bouw beschikt over een speciaal opgeleide preventie-adviseur die gespecialiseerd is in zowel het adviseren over als het aanbrengen van hang,- en sluitwerk.

Ook met algemene vragen over hang, – en sluitwerk kunt u uiteraard bij ons terecht.
Neem contact met ons op voor oriënterend gesprek, adviesvraag of een vrijblijvende offerte.