Verbouw

Loopt u rond met het plan om te gaan (ver)bouwen?

Of het nu gaat om het vergroten van een woonkamer of (bij)keuken, het realiseren van een nieuwe slaapkamer, het plaatsen van een dakkapel, een aanbouw bij aan het huis, een nieuwe badkamer, een veranda, het realiseren van een compleet nieuw dakterras, of het creëren van meer ruimte door het plaatsen van een stalen balk waardoor bestaande muren weggehaald kunnen worden en er zo meer ruimte ontstaat, bij Taken Bouw bent u aan het juiste adres.

Taken Bouw kijkt samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden, waarbij Taken Bouw graag praktisch en oplossingsgericht werkt. Taken Bouw kan de volledige coördinatie en uitvoering van de verbouwing op zich nemen, maar mocht u graag (deels) willen meewerken, is dat ook mogelijk.

Mensen denken bij verbouwingen vaak meteen aan grote ingrijpende zaken, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Soms kan het nodig zijn om een bestaand onderdeel van de woning te vervangen, zonder dat daarmee een hele ingreep gemoeid is. Ook daarvoor bent u bij Taken Bouw aan het juist adres.

U kunt bij Taken Bouw terecht voor onder andere het leveren en plaatsen van kozijnen, glas, gevelbekleding, trappen, hang,- en sluitwerk, binnendeuren, buitendeuren, schuttingen en andere bouwmaterialen. Ook is het mogelijk om alleen bouwmateriaal te leveren, mocht u dit zelf willen plaatsen.

Zoals u kunt lezen is ook voor verbouw Taken Bouw uw partner, waarbij u verzekerd bent van vakmanschap en hoge kwaliteit van de geleverde producten en diensten!

VAN ONZE KLANTEN

” De werkplek is schitterend geworden, petje af! Men weet waar ze over praten, op iedere vraag kregen we een helder antwoord “